Categorie├źn
Uncategorized

Website in ontwikkeling

De ontwikkelingen rondom het ronde huispark gaan in een hoog tempo. Er is grote behoefte aan onafhankelijke informatie. We hebben daarom in allerijl deze website https://vingersafvanhetrondehuispark.nl op poten gezet en gevuld met de nodige informatie die voorhanden is. We staan volledig achter deze informatie. Maar deze informatie zal de komende tijd verder worden aangevuld of herzien, waarbij we met name de deskundigen aan het woord zullen laten.

We zullen de website verder aanvullen met beeldmateriaal, historie en bronnen, zodat iedereen zelf zijn onafhankelijke mening kan vormen over de plannen van Staatsbosbeheer.

We staan open voor idee├źn en suggesties. Ook als deze niet in ons straatje passen. Lever ons de gegevens aan en we zullen er sowieso iets mee doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.